nedeľa 4. decembra 2016

Ferrara

Milí čitatelia, v polovici novembra som prežila kultúrou vyplnené poobedie. Súčasťou jedného predmetu, ktorý mám tento semester je aj návšteva konkrétnej výstavy vo Ferrare. Celá trieda (je nás 8 dievčat) spolu s profesorkou sme mali naplánovanú spoločnú návštevu. Mala sa konať po sviatku všetkých svätých, ktorý som prežila doma na Slovensku. Mala som to tak naplánované, že by som sa stihla dovtedy vrátiť a ísť s ostatnými. Bohužiaľ, počas dní strávených doma som ochorela a nebola som schopná prísť späť načas. Keďže výstava je povinná, musela ju vidieť. Ferraru som nikdy predtým nenavštívila, takže som bola zvedavá čo ma čaká. Výstava sa mi veľmi páčila. Jediná nevýhoda bola, že zároveň so mnou tam boli asi tri triedy študentov, takže si ten chaos, ktorý tam panoval asi viete predstaviť. Strávila som tam veľa času, takže som z mesta toho veľa nevidela, ale centrum sa mi zdalo pekné a rozhodne by ďalší výlet stál za to. 

Máte radi umenie? Chodíte na výstavy? 



(coat: Asos, top: Zara, scarf: Mango, shoes: Tamaris, bag: Zara)






6 komentárov:

  1. Pěkná sukně:-) Já na výstavy nechodím hlavně z toho důvodu, že u nás ve městě jich moc není a někam jezdit nestíhám. Jinak mi to přijde velmi zajímavé a určitě bych někdy někam jela!
    Rozka's my name

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Do múzeí a na výstavy chodím rada. Kým som študovala ešte v Košiciach, tak sme so spolužiačkami chodili skoro každý týždeň, teraz v Ba už veľmi nie, čo je vlastne dosť škoda.


    Zvláštne dievča
    Čítanie je sexy

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Výstavy mám ráda a jsem nadšená, že v Londýně, kde jsem teď, je spousta muzeí a galerií zadarmo. :)

    Ela

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já na výstavy zrovna moc nechodím, zcela na rovinu mě o nebaví.
    PS: úžasný boty!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. si krásna ako vždy sa usmievaš :) a sukňa je božská :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  6. I think the feminine dress fits my personality style best. But they’re all lovely. Thanks for featuring the new collocation.Combine with a earring and rosegal dress is like your style.

    OdpovedaťOdstrániť