štvrtok 29. decembra 2016

It's over!

Drahí čitatelia, máme po Vianociach! Ako každý rok, utiekli až priveľmi rýchlo. Ako ste si užili Štedrý deň a celkovo vianočné sviatky? Ja sa vám priznám, že Vianoce si najviac vychutnám doma. Keď som v Taliansku, nedokážem si ich naplno užiť. Ale v živote nemôžeme mať všetko, niekedy sa veci dejú bez toho, aby ste nad nimi mali nejakú kontrolu. V každom prípade sme sa mali dobre, všetko prebehlo v pokoji a rodinnej pohode. Pod stromčekom som si našla všetko po čom som tužila. Aký darček vám tento rok urobil najväčšiu radosť? Tiež som rada, že som si našla chvíľku na oddych. Teraz som už ale v plnom prúde učenia a prípravy na skúšky. Prosím, držte mi palce!  


Dear readers, Christmas is over, again! It passed by very quickly. How was your Christmas holiday? Did you have fun? I am going to be honest with you. I like being at home during Christmas. Here in Italy I cannot fully enjoy it. But sometimes you have to go with it. There are some things in life which you cannot control even if you really want. In any case, we spent the holidays in peace, we enjoyed food and each others company. I received everything I wanted. What did you get for Christmas this year? 

(sweater /similar/ and pants: Zara, top: H&M, shoes: Tamaris, lipstick: Giorgio Armani)









4 komentáre:

  1. Zbožňujem tvoje outfity! Z tých všetkých fashion blogeriek, ktoré na seba ponavliekajú rôzne druhy šiat, čižiem a rolákov už nemôžem... Ale tvoje minimalistické štýlové outfity si vždy rada pozriem :)
    A tohtoročné vianoce som si neužila, nemala som tú správnu náladu... ale darčeky ma potešili všetky - sivý svetrík od mamky, kniha a Five minute diary od priateľky :)


    Zvláštne dievča
    Čítanie je sexy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľmi pekne ti ďakujem za tak krásny komentár. Vážim si toho :)

      Odstrániť
  2. Mne je ľúto, že Vianoce tak rýchlo utiekli, strávila som ich s rodinou a boli úžasné :) Na fotkách ti to veľmi pristane :)

    OdpovedaťOdstrániť