piatok 17. marca 2017

FriYAY

Krásne slnečné ráno, drahí čitatelia! Máme tu opäť piatok, tento týždeň ubehol ako voda. Po prvýkrát v mojej študenstkej kariére nemám v piatok žiadne prednášky. Vždy som mala prendášky porozťahované do všetkých piatich dní a len som ticho závidela kamarátkam, ktoré chodili do školy dva-trikrát do týždňa. Voľný piatok je pre mňa ako zázrak. Vonku je naozaj prekrásne počasie a ja už mám naplánovaný dlhší beh. Ale čo je najhlavnejšie, musím sa baliť na zajtrajšiu cestu do Madridu. Ako som vám spomínala v minulom článku, zajtra poobede odchádzam na päť dní do Madridu a nemám ešte nič pripravené, takže je najvyšší čas sa do toho vrhnúť. Aké máte plány na dnešný deň a na nadchádzajúci víkend?  


Good morning, my dear readers! It's Friday again, I can't believe how quickly this week has passed by. For the first time in my student life, I don't have any classes on Friday. I have always had classes throughout all week. I was so jealous of my friends who had to go to school only two or three times a week. So free Friday is a big deal for me. The weather is today beautiful and I have planned a longer run for today. But most importantly I have to pack for my upcoming trip. How I said in the previous post, tomorrow I am going to Madrid for five days. I am so excited and happy. What are you plans for today and for the weekend? 


 (coat: Sisley, dress: Mango, backpack: Mango, shoes: Clarks)





8 komentárov:

  1. Ty jsi sluníčko! :) Moc ti to sluší.
    Měj se krásně,
    Tina
    http://tinasmerdova.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Aká si krásna! Outfit sa mi veľmi páči :)
    Máš pekný blog, užívaj si Madrid ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc ti to sluší :) a v Madridu si to užij, hlavně určitě zajdi do Palacia Real, je to tam krásný :)
    www.linheart.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Love this Friday look!
    xo.
    Taylor
    www.itswhatsin.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Keď to tak čítam, začína mi chýbať škola. Hneď by som sa do nej vrátila. :-) Chválim look, si v ňom zlatá! Perfekt! :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tie šatičky na traky sú perfektné! Milujeeem to :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. So stinkin' cute! ♥

    Happy Tuesday!
    xoxo Suzy ( ˘ ³˘)♥
    THE KAWAII PLANET

    OdpovedaťOdstrániť