pondelok 25. októbra 2010

All this time

Začal sa nový týždeň, posledný týždeň mesiaca október. Veríte tomu? Ja sa stále neprestávam čudovať tomu, ako ten čas rýchlo uteká. Na jednej strane je to veľmi dobre, ale na druhej strane by sa mi páčilo, keby tie dobré a šťastné chvíle trvali o niečo dlhšie. Bohužiaľ, nie sme všemocní, takže sa s tým nedá nič robiť.

V sobotu sme boli nakupovať. Keďže sa nám blíži november, vzduch je čoraz chladnejší. Áno, aj tu v Itálie! Priviezla som si nádhernú zimnú dlhú bundu, z ktorej som nadšená. Ale uvidíte ju až neskôr, takže si musíte počkať. A aby mi nebola zima na hlavu (a a by mi vietor z nej všetko neodfúkol), tak som si kúpila ešte peknú čiernu čiapku a k nej šedo-čierny šál. Všetko veci na studené zimné počasie, takže v tejto chvíli som pripravená na čokoľvek. Ešte teda v sobotu mi maminka privezie moje obľúbené čižmy. Áno, v sobotu poobede mamka znovu príde, ale tentokrát nie sama, ale aj s mojou babkou, ktorá tu bude po prvý raz. Takže sa naozaj teším a chcem, aby tento týždeň preletel ako blesk.

Nemám žiadne dnové fotky. Prezerala som si zložky v počítači a mám naozaj veľa fotiek, ktoré ste asi ešte nevideli, takže som sa rozhodla, že vám postupne ukážem aj staršie fotografie.


6 komentárov:

  1. Skvele nausnice!! Krasna farba! :)

    Prajem nech ten tyzden utecie a pekny utorok!

    xxx
    -M-

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Na tej prvej fotke si krásna :) Prísna, ale krásna. A ďakujem pekne za krásne komentáre. Si hodnáááá!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. vypadáš uplně jako herečka Rachel McAdams!:O

    OdpovedaťOdstrániť
  4. V jednoduchosti je krása,bezvadné.:)

    OdpovedaťOdstrániť