piatok 2. augusta 2013

Summer in Italy

Tohtoročná letná dovolenka u mora sa pre mňa bohužiaľ už skončila. Prežila som naozaj nádherné dni. Počasie nám vyšlo, bolo horúco a okrem posledného dňa celý čas slnečno a more bolo teplé. Počas písania týchto riadkov by som sa tam najradšej vrátila. Toto horúce počasie sa dá vydržať len niekde u mora alebo u vody. Fotky z dovolenky nemám ešte pretriedené, takže na tie sa môžete tešiť neskôr. 
Plány sa mi trochu zmenili. Mala som ísť v utorok naspäť domov na Slovensko. Bohužiaľ, objavilo sa veľa vecí, ktoré bolo treba vybaviť do školy. Nachádzam sa stále v Taliansku a s radosťou môžem povedať, že sme všetko počas týchto dní stihli vybaviť, takže som teraz oveľa pokojnejšia. A v nedeľu sa vraciam domov, neviem sa dočkať! 
Dnes vám chcem ukázať menší výber fotiek z dní strávených v Taliansku. Dúfam, že sa vám budú páčiť. Majte sa zatiaľ krásne a užívajte si prázdniny! 


My summer holiday near to sea is over and I am really sad about it. I had such a great time and I spent so lovely days. The weather was great and very hot during the whole time except of the last day. I already miss that beautiful beach and summer evenings. The photos from my holiday aren't prepared yet so you have to wait a little bit. 
I am still in Italy because I had to do something for school but now is just everything done so I am more calm and relaxed. And I am ready to return at home on Sunday. I can't wait! 
Today I have for you some random photos from my days spent in Italy. I hope you like them. Have a beautiful day and enjoy your holiday. 










7 komentárov:

  1. aj ja som bola v taliansku je tam krásne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. krásne fotky :)
    môžem sa opýtať, čo máš vytetované ? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. veru aj ja by som vydržala kludne ešte jednu dovolenku...ale kedže sa musí aj pracovat bohužial :))krásne fotky. Dee

    OdpovedaťOdstrániť
  4. na fotke vidno ze si sa na dovolenke skvelo uvolnila :) a super, ze ste vsetko stihli vybavit a mozes sa vratit domov este na prazdniny :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ach dovolenka... hneď by som si dala opäť

    OdpovedaťOdstrániť