streda 10. decembra 2014

Travel Diary: Certaldo, Tuscany

Veľmi rada cestujem. Prostredníctvom fotiek sa rada presúvam na miesta, kde som už bola, alebo kde by som sa rada pozrela. Je to také moje osobné virtuálne cestovanie. Pred nejakým časom som bola na predĺženom víkende v Toskánsku. O našom prvom dni si môžete prečítať v tomto článku. Myslela som si, že už viac fotiek nepridám, ale nedá mi to. Veľmi rada spoznávam nové miesta a predpokladám, že aj niektorí z vás, tak som si povedala, že vám ukážem ďalšie krásne mestečko, ktoré sme počas našej cesty navštívili. Mesto sa volá Certaldo v provincii Florencie v Toskánsku. Je to skôr menšie mestečko, ale s mnohými krásnymi historickými budovami a bolo sídlo známeho talianskeho spisovateľa Giovanni Boccaccio. Pozrite si pár fotiek, ktoré som urobila. Najprv sa zdalo, že bude búrka, ale neskôr zrazu vykuklo slnko a bolo pekné počasie. 
Navštívili ste niekedy Toskánsko? Kde by ste chceli vycestovať? Ktorá krajina je vaším najväčším cestovateľským snom? 

twitter / tumblr / instagram 

I love traveling a lot. Thanks to photos I can transfer myself to places where I have already been or to places where I would like to go.  It is my personal virtual travel. Some time ago I was on a long weekend in Tuscany. About our first day in Tuscany you can read this article. I love exploring and discovering new places and I think that also some of you like it too, so I decided to show you more photos. Today I am going to show you photos from very nice little town with a lot of historic buildings. Enjoy these few photos that I took. 
Have you been to Tuscany? Where would you like to go? Which country is you biggest travel dream? 











Z celej cesty si môžete pozrieť aj video

8 komentárov:

  1. Oh lovely place ^^

    kisses
    http://www.mademoisellemode.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Gorgeous pictures!
    xx

    www.theblackblush.blogspot.pt

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nikdy jsem v Toskánsku nebyl, ale určitě je v plánu, a tyhle fotky ho vytahují na mém seznamu výš a výš..
    A největší cestovatelský sen? Paříž =D, ale ta se mi teď splní, takže pokračujem dále seznamem, a tam je Skandinávie, v závěsu Severní Amerika (a hlavně Aljaška =O), následuje Madagaskar a pak Austrálie a okolí.. Nevím proč, ale do Asie mě to vůbec například netahá..

    Tak uvidíme, co přijde příští rok =)
    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tuscany looks so nice. Love your pictures. I've always wanted to go Australia. Great post.

    LEJA

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Amazing pics and amazing look!Love your scarf!XoXo

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Have a nice day ^^

    kisses
    http://www.mademoisellemode.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Já chci cestovat strašně moc! Bějem střední nevím, jaké budu mít možnosti ale po maturitě bych chtěla procestovat minimálně naše sousední státy... Po nějaké době bych se chtěla podívat i přes ''velkou louži'' do Ameriky. Fotky jsou krásné a to městečko je vážně kouzelné:)

    OdpovedaťOdstrániť