štvrtok 23. júla 2015

Great Summer Books Ideas

Milí čitatelia, leto je skvelým obdobím na čítanie. Študenti majú prázdniny čo znamená, že aj viac voľného času a ľudia sa počas svojich letných dovoleniek radi začítajú do dlho odkladanej knihy. Knihy zbožňujem a najradšej trávim čas čítaním. Preto sa každý rok neviem dočkať leta, aby som sa mohla plne venovať svojej záľube. Dnes som sa rozhodla ukázať vám pár kníh, ktoré okrem toho, že sa mi nesmierne páčili sú aj skvelé na letné čítanie. Vyberte si tú pravú pre vás, vypnite všetko okolo vás a začítajte sa a straťte v úplne inom svete. 


Dear readers, summer is the best time for reading. Students are on their summer holiday so it means they have more free time and in general people like to bring some book with them on holidays. I love books and spending my time reading. This is why I am looking forward to summer every year. Today I decided to show you some of my favourite books which I think are perfect for summer reading. Pick the right one for you, switch off everything around you and immerse yourself in a whole new world. 



1. I'll Give You the Sun by Jandy Nelson

2. Just One Day by Gayle Forman 

3. Eleanor and Park by Rainbow Rowell

4. Yes Please by Amy Poehler 

5. Still Alice by Lisa Genova 

Čítali ste niektorú z týchto kníh? Akú knihu by ste vy vybrali na letné čítanie? 
Have you ever read one of these books? Which book will you recommend for summer?

11 komentárov:

  1. Jen jeden den jsem nedávno četla taky a po jejím přečtení mi bylo okamžitě jasné, že potřebuju i její druhý díl - Jen jeden rok, ten jsem dočetla zrovna včera a jsem z něj stejně nadšená jako z prvního.. Gayle Forman je prostě skvělá spisovatelka :)

    anotherdominika.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Chápem ťa, tiež som si hneď musela kúpiť aj druhý diel. Teším sa :)

      Odstrániť
  2. Zaujala mě ta "I'll give you the sun", dík za tip a fajn léto =)

    Michael
    > velká giveaway <

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jaká je zatím tvoje nejoblíbenější?:) Já četla sérii Divergent, což nemusí být tvůj šálek kávy, ale taky i třeba One Day, kterej byl i zfilmovanej. Tak zkus :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Moja najobľúbenejšia sa mi ťažko vyberá, pretože sa mi páčili všetky, ale asi musím vybrať I'll give you the sun, pretože z nej som mala krásny pocit počas celého čítania. A One Day som čítala a videla aj film, krásny príbeh!

      Odstrániť
  4. Z těchto knih jsem žádnou nečetla, ale chystám se konečně dočíst Gone Girl.

    STYLE WITHOUT LIMITS

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Eleanor a Park mě láká ze všech knih nejvíce:) Přes léto se ale snažím číst co nejvíc knihy z povinné četby k maturitě, protože přes rok na ně nemám vůbec čas...

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Thank you for your list...I love reading! This Summer I decided to catch up with Victor Hugo!

    http://modaodaradosti.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Iba jeden deň je skvelá! Teraz by sa mi hodilo čítať už pokračovanie, ale neviem sa k nemu akosi dostať, mám mnoho iných kníh. :-) Každopádne, letné čítanie chce niečo ľahké a oddychové - najradšej mám romantické príbehy, ktoré majú aj niečo viac ako len sladké scény alebo young adult literatúru plnú fantasy. A pokiaľ sa niekomu nepodarí dostať k moru ako mne - dobrý cestopis krásne zachráni situáciu.

    lovevalentina.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť