sobota 18. júla 2015

Summer Essentials

Leto je oficiálne tu a my sa môžeme tešiť na horúce dni plné slnečných lúčov, na dlhé teplé večery a dúfajme, že aj na veľa nezabudnuteľných zážitkov. A bez čoho sa toto leto nezaobídeme? 



1. Horúce počasie nás všetkých láka k vode. Preto by plavky mali byť neodmysliteľným kúskom vo našich šatníkoch. Obchody sú preplnené rôznymi druhmi plaviek rôzneho štýlu, farby, strihu, takže každá slečna alebo dáma si má z čoho vybrať.

2. Keď sme už pri tej vode buď niekde vycestovaní u mora, alebo na blízkom kúpalisku, vždy je dôležité ochraňovať pokožku pred slnečným žiarením, ktoré môže mať nepriaznivé účinky na kvalitu a vzhľad pokožky. Na trhu si môžete vybrať z množstva rôznych krémov, od lacnejších variant až po tie drahšie. Záleží na kvalite pleti a na ochrane, ktorú vaša pleť potrebuje. Dajte si záležať výberom vhodného opaľovacieho krému, neskôr sa vám vaša pleť poďakuje. O mojich obľúbených opaľovacích krémoch som písala v tomto článku

3. Taktiež vlasy by mali dostávať v lete dostatok vašej pozornosti. Chlórová voda v bazénoch, morská voda a slnečné lúče vlasy vysušujú a lámu, preto je potrebné dodávať im dostatok hydratácie, živín a vitamínov, aby mohli krásne rásť. Nájdete rozsiahlu škálu šampónov, balzamov, a iných prípravkov, ktoré sú špeciálne určené na vlasy namáhané slnkom.

4. Slnečné okuliare sú ďalším kúskom, do ktorého by ste mali v lete investovať. Zrak je veľmi dôležitý, preto si ho treba dobre chrániť. Existuje veľa druhov slnečných okuliarov rôzneho tvaru, farby a veľkosti, takže každý si má z čoho vyberať. A úprimne, výrazné okuliare dokážu zvýrazniť a z možno inak jednoduchého outfitu vykúzliť niečo netradičné a neprehliadnuteľné. 

5. Či už idete na prechádzku do parku, alebo na celodenný výlet, hydratácia je vec, na ktorú by ste počas horúcich dní nemali zabúdať. Okrem fľaše s vodou, ktorá vám zaženie smäd a príjemne vás osvieži je tu tiež termálna voda v spreji, ktorá hydratuje a upokojuje vašu pokožku, ktorá môže byť v lete podráždená a začervenaná.

6. Čo sa týka make-upu, vodeodolné produkty sú viac než vítané, takže keď sa aj trochu spotíme, budeme si isté, že nemáme špirálu rozotrenú po celej tvári. V lete sa treba riadiť heslom – menej je viac.

7. A posledným typom bez čoho si leto neviem predstaviť je dobrá nálada, ktorá by nemala nikdy chýbať.

Prajem vám prekrásne leto plné radosti a pohody. 

4 komentáre: