utorok 8. septembra 2015

New Drugstore Finds

Milí čitatelia, aj vám sa často stáva, že idete do obchodu pre jednu vec a nakoniec vaše nákupy rozhodne neskončia len pri tej pôvodnej jednej veci? Mne sa to stáva asi každý krát, keď pre niečo úmyselne idem do obchodu. Pôvodne som išla do drogérie pre novinku od Nivea, konkrétne nový denný krém Q10 Plus Anti Wrinkle Day Cream. Niežeby som krém proti vráskam vyložene potrebovala, ale počula som veľa pozitívnych ohlasov na tento krém a ja, človek veľmi zvedavý, som ho musela skúsiť. A poviem vám, stojí za to! Krém sa ľahko rozotiera, vaša pokožka bude po ňom náramne hladká a hydratovaná. Úprimne ho môžem každému odporučiť. Ale ako to už býva, moje nákupy neskončili len pri jednom kréme. Uvedomila som si, že potrebujem čistiacu vodu, tak som si vybrala tonikum od L'Oréal - Lumi Révèle Sublime Face Toner, s ktorým som zatiaľ spokojná, hlavne jeho citrusová vôňa je veľmi príjemná. Aj naďalej zostaneme pri značke L'Oréal, od ktorej som si kúpila zlaté očné tiene - Color Riche Eyeshadows in the color 500 Gold Mania. Posledné dve veci nie sú tak zaujímavé. Po dlhej dobe som chcela znovu skúsiť kliešte na natáčanie mihalníc. A ako posledný som si kúpila štetec na nanášanie make-upu. 



Dear readers, do you go to store to buy one thing and end up buying more? It happens to me all the time when I go to buy only one little thing. The other day I went to my local drugstore because I really wanted to try the new Nivea Q10 Plus Anti Wrinkle Day Cream. I don't necessarily need an anti wrinkle cream but I heard great things about this one so I wanted to try it. And it is worth the try. After it your skin is so soft and hydrated. I am amazed! Then I picked up also Lumi Révèle Sublime Face Tones from L'Oréal which I like and it smells incredible. And from L'Oréal I also bought Color Riche Eyeshadow in the color 500 Gold Mania which I haven't tried yet. And last two things are little boring. I wanted to try again an eyelash curler because I haven't used it in a long time and I picked up a new make-up brush. 


9 komentárov:

  1. Jo, stává a dost často =D. Ale snažím se to mírnit. Hlavně tím, že si vemu jen určitý obnos peněz a paltební kartu nechám doma =))

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Odpovede
    1. Je to Pro - Professional Style and Care. Kúpila som ho v Taliansku, nie som si istá či ho majú aj u nás. Ale je skvelý.

      Odstrániť
  3. Tak to sa mi stáva často :D idem si len pre jednu vec, ktorú naozaj potrebujem, a potom v obchode nechám aj niekoľko stoviek :D
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  4. I'm not a really expert of make-up...thanks for review these products!!! Kisses from Italy and thank you for stopping at my blog,
    Eni

    Eniwhere Fashion
    Eniwhere Fashion Facebook

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ten štetec vyzerá supeeer :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť