sobota 24. októbra 2015

A Day at the Park

Milí čitatelia, hneď na začiatku sa vám chcem ospravedlniť za moju nečinnosť na blogu. Mala som problémy s internetom, ktoré sa pretiahli dlhšie ako som predpokladala. A potom tu bola ešte jedna vec - promócia. S veľkou radosťou vám môžem napísať, že som bakalár. Včerajší deň bol jeden z tých najkrajších v mojom živote. Bol to krásny pocit. Prišla ma podporiť rodina a aj moje blízke priateľky, ktoré boli úžasné a tak podporujúce. Večer som išla do postele síce nesmierne unavená, ale zato prešťastná a s veľkým úsmevom na tvári. 
Dnes mám pre vás fotky, ktoré boli fotené už skoro pred dvomi týždňami, keď sme sa spolu s kamarátkou išli prejsť do parku. Počasie, ako môžete vidieť bolo veľmi pekné a teplota bola príjemná, takže som mohla behať po meste len v tenkej halenke a teplejšej veste. V poslednej dobe sú vesty veľmi v móde. Túto mám už vo svojom šatníku dlhšiu dobu, ale oblečenú som ju mala len jedenkrát. Preto bolo načase ju znovu vyvetrať. 
Aké máte plány na víkend?


Dear readers, I am so sorry that I have not posted any new articles. There are two reasons for my absence. One is the fact that yesterday it was my graduation day - I have now a bachelor degree. I am so happy about it. It was such a nice and special day for me and I am so glad that I could share it with my loved ones. And the other reason is that my internet did not work properly and it took a while to make it work again. But I hope that everything will work for now on. 
Today I would like to show you my outfit photos which were taken almost two weeks ago when my friend and I went for a walk at the park. It was a beautiful sunny day and it was surprisingly warm enough to be wearing only a top with warmer vest on top of it. What do you think about my outfit? 
What are your plans for the weekend? 








7 komentárov: