utorok 8. decembra 2015

My first LUSH purchase

Drahí čitatelia, aj vy si niekedy urobíte niečím radosť? Ja sa priznám, že občas áno. Myslím si, že je dôležité nezabúdať na seba a občas si niečo dopriať. Presne to som urobila minulý týždeň, keď som si po úplne prvýkrát kúpila nejaký produkt od Lush. Domov som si priniesla bombu do kúpeľa Father Christmas a penu do kúpeľa Holly Go Lightly. Ako môžete vytušiť, rada si z času na čas doprajem kúpeľ, hlavne tu v Taliansku, kde mám k dispozícii veľkú bublinkovú vaňu. Nie je nič príjemnejšie a relaxačnejšie, než si napustiť horúcu vaňu počas chladných zimných dní. Bol to môj úplne prvý nákup v obchode Lush a som nesmierne spokojná a určite to nebolo naposledy čo ma tam videli. Včera som nemohla vydržať a skúsila som tú bombu a bolo to neskutočné. Voda nadobudla veľmi sýtu zelenú farbu a celá kúpeľňa ešte teraz nádherne vonia. Tá pena je dosť veľká, takže tú určite použijem viackrát. 
Aký je váš najobľúbenejší  Lush produkt? 


Dear readers, do you treat yourself sometimes? I do and I think it is important to not forget about yourself and from time to time make yourself happy. Last week I did it and I bought to myself for the very first time something from Lush. The first thing is a Father Christmas bath bomb and the second is Holly Go Lightly bath bars. You can tell, that I like taking a bath especially here in Italy where I have a big bathtub. I think there is nothing more relaxing then taking a hot bath during these cold winter days. This was my first Lush purchase and I am so happy about it. Yesterday I could not wait so I used Father Christmas in my bath and still now my bathroom smells amazing. The Holly Go Lightly bath bar is big so I think I will use it more times. I cannot wait.
What is your favourite Lush product?


5 komentárov:

  1. Lush forever!! A můj nejoblíbenější je krém na vousy, parádně se s ním holí, lépe než s pěnou!

    Michael
    From my point of view, naked ankles are not the best idea, but the rest is perfect, mainly the jacket!!!!

    =)

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já jsem ještě žádný produkt od nich nezkoušela. :) Lákají mě hrozně VŠECHNY jejich bomby do vany. Ale pro někoho, kdo se jenom sprchuje, to je docela na houby :D ^^

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Juuuuj, milujem Lush! krásna vianočná kolekcia :)
    Simimaus

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja mám z Lushu taktiež bomby do kupelu a su skvele!:)

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť