piatok 20. mája 2016

Travel Diary: Cliffs of Moher, Galway, Ireland

Drahí čitatelia, sľubujem, že toto je posledný článok o Írsku. Ale to najlepšie prišlo nakoniec, preto by bola škoda, keby som vám to neukázala. Posledné dva dni sme strávili v Galway, na opačnom pobreží od Dublinu. Je to pulzujúce mesto, veľa ľudí, hlavne mladých a študentov. S kamarátkou sme sa zhodli, že tam panovala skvelá atmosféra a páčilo sa nám tam asi najviac. Bohužiaľ, nemali sme dostatok času, aby sme spoznali celé mesto. Dôvodom bol celodenný výlet na útesy Cliffs of Moher, ktoré sme si v tak krásny deň nemohli nechať ujsť. Myslím si, že moje slová to nevystihnú tak dobre ako fotky, ktoré rozprávajú za seba. Bolo tam nádherne! A celý deň a v podstate aj náš výlet sme zakončili popíjaním toho najlepšieho cideru v jednom bare, kde sme spoznali dve Američanky, ktoré sa tiež predtým vôbec nepoznali a dlho sme sa o všeličom spolu rozprávali a vymieňali si dojmy a zážitky z ciest. 
Írsko je krásne, rozhodne sa oplatí ho navštíviť. Ja som prišla nadšená a raz sa tam musím znovu pozrieť. Aj keď je to pomerne malý ostrov, má toho veľa čo ponúknuť. 



My dear readers, I promise you, this is the last post about Ireland. Our two last days were almost the best so it would be a pity not to show you these photos. We stayed two night in Galway which is an amazing city full of people, especially students. We did not have enough time to explore all because we went on a full day trip to see the Cliffs of Moher. I think the photos speak for themselves and my words are unnecessary. It was wonderful. And we ended our day in one bar drinking the best cider speaking with two Americans whom we met there. 
Ireland is beautiful and definitely worth a visit. Have you ever been to Ireland? 
















I ♥ Ireland

3 komentáre:

  1. wow tam to vyzerá naozaj nádherne ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Uzasne fotky :) V Irsku jsem jeste nebyla, ale uz dlouho se tam chci vydat prave kvuli temto sceneriim. :)

    xxx

    CITC FASHION BLOG

    OdpovedaťOdstrániť