sobota 9. júla 2016

Colourful me

Milí čitatelia, odpočítavam dni, ktoré zostávajú do poslednej skúšky, ktorá ma čaká v stredu. Viac než nervózna som skôr nedočkavá, popravde, chcem ju už mať čím skôr za sebou. Našťastie zostáva naozaj len pár dní a moje leto sa môže začať. Presne za týždeň v sobotu príde mamka, na ktorú sa veľmi teším. Nechcem vám tu stále písať len o škole a o skúškach, ale keďže nič iné teraz v hlave nemám, je to náročné. Ako som už spomínala, na august a možno aj na september mám už nejaké menšie plány, ktoré začínajú byť reálnejšie. Ako zatiaľ prežívate leto?

Keď som sa v utorok stretla s kamarátkou nechcela veriť vlastným očiam. Je už zvyknutá, že väčšinou mám na sebe niečo tmavšej farby, najčastejšie je to čierna, tmavo modrá, bordová alebo hnedá. Ale počas leta sa mi stáva, že mám chuť oživiť šatník nejakými farbami. Na fotkách môžete vidieť top zo Zary, ktorým som zjavne šatník veľmi oživila, pretože je naozaj sýto žiarivo červeno-oranžovej farby. Na mňa veľmi neobvyklé, ale prečo neskúsiť raz za čas niečo nové, nemám pravdu?!

Aj v talianskych obchodoch začali minulý týždeň zľavy, bohužiaľ, zatiaľ som nemala šťastie a nič som si nekúpila. Mám v pláne v stredu po skúške sa ísť znovu pozrieť a možno tentokrát neprídem domov s prázdnou. Ale keď mám byť úplne úprimná, zľavy nemám veľmi rada. Väčšinou je v obchodoch veľmi rušno, všetko oblečenie je pomiešané, veľakrát nahádzané na kope, pochytané, poškodené a to sa mi vôbec nepáči. Aký máte názor na zľavy? Už ste si niečo kúpili? 


top,skirt,bag: Zara, sandals: Tamaris






6 komentárov:

  1. Top je opravdu velmi hezký a musím říct, že Ti zářivější barvy moc sluší! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mám rada také ľahké letné topy (: sluší ti to. V zľavách som tiež niečo ulovila, ale najviac sa teším z jeansov z manga (:

    Lifestyle & beauty by Daniela

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc se mi líbí barevná kombinace! :) Je to krásně oživené a jak dělané na léto! :)
    www.lifestylebirdie.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Gorgeous

    Www.callmeponyboy.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Veľmi pekný outfit :) Pristane ti to :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť