pondelok 30. januára 2017

Almost over!

Drahí čitatelia, aký ste mali víkend? Ja som ho strávila učením sa na skúšku. Viem, v poslednej dobe nerozprávam o inom, ale je to veľká časť môjho života, takže sa tomu nevyhnem. Ale dobrá správa je, že to bol posledný víkend strávený nad knihami. V stredu ma čaká posledná skúška a na pár mesiacov bude hotovo. Tejto skúšky som sa veľmi bála, ale už som tak unavená, že jediné na čom mi záleží je, aby som to mala čo najskôr za sebou. Pekne prosím, držte mi palce! Ako ste na tom vy (ktorí študujete) so skúškami? 
Prajem vám krásny začiatok nového týždňa. 



Dear readers, how was your weekend? I spent mine studying for my exam. I know, lately I have been talking about university and exams a lot, but this is a huge part of my life so I cannot avoid it. Good news is that this Wednesday it's going to be my last exam. I am so happy that it is going to be over very soon. I just want to be done with it for a while. Now I will stop complaining and get back to work. Please, wish me luck! I wish you a wonderful start of the week. 





 (jacket: Pull&Bear, top,sweater,vest and skirt: Zara, shoes: Tamaris, backpack: Mango)






6 komentárov:

  1. Tiež som veľkú časť januára venovala škole. Najprv skúšky a teraz diplomovka, ale našťastie som za polovicou :)


    Flung out of space

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Určitě ti budu držet palce a jsem si jistá, že to zvládneš. Pak už si můžeš jen poblahopřát, že to máš všechno pěkně za sebou :) já chodím sice ještě na střední, ale kolem pololetí je vždycky taky pořádný šrumec a člověk jen sedí u učení.

    Magic of simplicity

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Držím ti palce v skúškach a inak krásny outfit! ♥

    ORLLING

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mám to stejně jako ty, čeká mě ještě jedna a už toho učení mám plné zuby :D

    Piosek

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahoj, tiež sa venujem učeniu sa na skúšky, no na skúšky na strednú. No držím ti palce aby si to všetko dala 😊 a krásne outfity.
    Ak niekto bude mať záujem, tak podporte môj nový blog:Petra Gold

    OdpovedaťOdstrániť