pondelok 9. januára 2017

Lost in 2016

Milí čitatelia, dúfam, že ste mali pekný víkend a že ste vykročili do nového týždňa tou správnou nohou. Ja mám dnes veľkú radosť. Začalo sa mi skúškové a dnes sa mi podarilo zvládnuť prvú skúšku na výbornú. Ja sa vždy až priveľmi obávam a mám stres pred každou jednou skúškou. Všetci okolo mňa mi vravia, že škola a známky predsa nie sú v živote všetko a že keby som skúšku neurobila, svet neskončí. Áno, majú pravdu a snažím sa aj ja vždy upokojovať. Ale na druhej strane mi takéto "malé víťazstvá" vždy urobia ohromnú radosť a dokážu mi dodať silu pokračovať. A povedzme si úprimne, že je to náramne skvelý pocit, keď vás takto odmenia za námahu, ktorú ste do toho dali. Všetkým študentom prajem veľa šťastia a síl! Držte sa!

A čo dnešný článok? Dnes mám pre vás fotky, na ktoré som úplne zabudla, sú ešte z novembra minulého roku. Nie sú to moje najobľúbenejšie, ale predsa vám ich sem dám. Povedané úplne na rovinu, je skúškové a nemám veľa času niečo fotiť, takže na dnes niečo staršie z archívu :) 

Prajem vám pekný a úspešný týždeň!



Dear readers, I hope you had a lovely weekend and even better start of the week. Today I am very happy because I passed my first exam of this season. I am always so nervous and everyone around me is telling me that school and grades are not everything in life. They are right! But everytime it feels so good to get a good grade after you put so much work into it. I would like to wish good luck to all students taking their exams! 

 coat: Asos







4 komentáre:

  1. Gratuluji ke zkoušce! :) Já se ale nervuju úplně stejně. I když vím, že to tak nějak umím, ten pocit strachu se prostě ne a ne schovat.
    Moc se mi líbí červené botky.
    Tak snad budeš úspěšně pokračovat po celý rok 2017! :)
    THE WORLD BY MARIA

    OdpovedaťOdstrániť
  2. to je super že sa ti darí v škole :) držím palce na ďalšie skúšky :) a super outfit :) tie tenisky to parádne oživili

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já bych v tom vypadala jako moskomor, ale tobě to prostě hrozně sluší :-)

    OdpovedaťOdstrániť