sobota 4. marca 2017

February Photo Diary

Drahí čitatelia, ako si zatiaľ užívate víkend? Ja si pomaly znovu zvykám na svoj obvyklý režim. Vo štvrtok som mala prvú prednášku, ktorú vedie jedna z mojich obľúbených profesoriek, takže dúfam, že to bude aj naďalej zaujímavé. V pondelok idem po prvýkrát na hodinu Americkej literatúry, na ktorú som veľmi zvedavá, mám dosť vysoké očakávania. Nemôžem stále uveriť, že toto je môj úplne posledný semester na vysokej škole. 

Ako dobre viete, február som strávila doma na Slovensku. Najprv som pracovala na výstave, kde sa mi veľmi páčilo. Spoznala som veľa nových ľudí a skúsila som si niečo nové. Stretla som sa s kamarátkami, bola som v kine na filme La La Land, ktorý sa mi neskutočne moc páčil. Videli ste ho? Aký máte naň názor? Myslím si, že si rozhodne zaslúžil toho nešťastného Oscara. Prečítala som skvelú knihu od Lauren Graham, mojej obľúbenej herečky, ktorá stvárnila Lorelai v seriáli Gilmore Girls. Rozhodne vám knihu môžem odporučiť.  A posledný februárový víkend som strávila v Španej Doline. Bola som tam už pred dvomi rokmi, kedy nám napadlo veľa snehu. Tento rok ho bolo oveľa menej, ale aj tak sme si to užili. Bol to vskutku vydarený mesiac, ale už sa neviem dočkať čo mi nové prinesie mesiac marec (p.s. mám už nejaké vzrušujúce plány)! 


















5 komentárov:

  1. Love these pics!! So so so nice!
    xoxo
    http://donkeycool.es/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc hezké fotky! Je vidět, že jsi si únor užila! Na knížku se také těším, Gilmorky teď sleduji každý den a miluju ten seriál. ❤
    Pořádně si poslední rok vychutnej, doufám, že pro tebe bude úspěšný. 😊

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Na knížku od Lauren se taky chystám a už se těším až si konečně najdu čas :)
    Už nějakou dobu plánuju, že si pustím Gilmorky zase od začátku, ale furt je spousta dalších seriálu co chci vidět, tak to pořád odkládám:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. La La Land jsem viděla nedávno. Neskutečně se mi líbila práce s kamerou a písničky jsou tak chytlavé, že si je od té doby musím zpívat každý den. :)

    OdpovedaťOdstrániť