pondelok 24. novembra 2014

My top 5 favourite bloggers

Veľmi rada píšem a tvorím svoj blog, ale taktiež s obľubou sledujem, čítam a prezerám iné blogy. Dnes som sa rozhodla, že sa s vami podelím o päť mojich najobľúbenejších (hlavne) českých a slovenských blogov. Samozrejme, že sledujem oveľa viac blogov, aj tie zahraničné, ale chcela som vám predstaviť moje úplne najobľúbenejšie. Sú to blogy, ktoré rada čítam a vždy sa teším z nového článku. Obávam sa, že väčšina z vás tieto blogy pozná, ale snáď sa nájde niekto, koho týmto inšpirujem a poteším.


  • Na prvé miesto jednoznačne zaraďujem blog A Cup Of Style, ktorý majú na svedomí dve sestry z Prahy – Lucie a Nicole. Blogovanie týchto dvoch sestier sledujem už veľmi dlho, ešte keď každá mala svoj vlastný blog. Neskôr sa rozhodli viesť jeden blog spolu a myslím si, že urobili dobre. Ich blog ma neskutočne baví. Páči sa mi, že nie je zameraný len na módu, ale píšu aj o kozmetike, cestovaní, jedle a v neposlednom rade začali točiť videá, ktoré mi spríjemnia každé ráno. Lucka a Nicole sú moc sympatické dievčatá a rozhodne sa oplatí sledovať ich blog. Dievčatá, len tak ďalej!

  • Ďalším blogom, ktorý musím otvoriť každý jeden deň je NikaChic. Blog vedie mamička dvoch detí, ktorej štýl sa mi veľmi páči a jej fotky sú vždy dokonalé. Aj u tohto blogu ma zaujalo to, že autorka popri outfitoch občas pridá článok o kozmetike, cestovaní a tiež fotky svojich zlatých detí – krásne tým obohatí obsah blogu. A aby toho nebolo málo, pred nedávnom sa rodina presťahovala do Španielska, takže na fotkách môžem obdivovať krásnu krajinu a snívať o miestach, ktoré chcem raz navštíviť.

  • Tretím v poradí je blog krásnej a sympatickej Natálky - The Nattiness, ktorá svoj blog nemá tak dlho ako predošlé slečny, ale už stihla vyhrať súťaž Blogerka Roku k čomu jej veľmi gratulujem. Jej blog som objavila prostredníctvom videí, ktoré Lucka z blog A Cup Of Style natáčala, keď bola spolu s Natálkou v Amerike. A hneď ma zaujal a doteraz ma moc baví. Natálka má pekný štýl obliekania a veľmi sa mi páčia jej články, ktoré majú väčšinou veľmi pozitívnu myšlienku. Pri pozeraní na jej blog sa nedá neusmievať sa.

  • Zo slovenských blogov najradšej čítam blog I Can Wear My Converse, ktorý vedie sympatická slečna Ivana. Autorka okrem skvelých článkov, začala tiež točiť videá, ktoré sú určite skvelým spestrením.

  • A celú päticu uzatvára blog taktiež slovenskej autorky – Style of Becca. Veľa skvelej inšpirácie, outfitov, nápadov a rád – takže blog rozhodne stojí za to, aby ste ho sledovali a čítali.


Dúfam, že aspoň niekomu som týmto predstavila nejaký nový blog. Budem rada, keď mi vy napíšete aké sú vaše najobľúbenejšie blogy a tým aj mne dodáte nejakú inšpiráciu. Prajem vám príjemne čítanie, blogovanie, prezeranie a tvorenie!

5 komentárov:

  1. Beka je super ^_^..
    Jinak jmenované blogy znám všechny, ale otvírám jen Beku a Niku..
    Jinak já rád čtu třeba ještě Foly (http://simplyfoly.blogspot.com/) nebo Janu (http://janamartish.com/)..mám rád, když člověku něco dá i ten text (kteroužto vlastnost postrádá asi 80% v CZ/SK populárních blogerek)

    Tak fajn začátek nového týdne ^_^,
    Michael
    www.ontheleaf.net / facebook

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Oh thank you ^^
    I don't know theses bloggers

    kisses
    http://www.mademoisellemode.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Amazing selection!!!Love their blogs!!!!XoXo

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Cup of Style samozrejme top, ale diky za tip na další! :) xx


    bbblisss.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahooj! Děkuji moc za komentář u mě na www.thenattiness.com ! Bohužel mi nejde přímo odpovídat, blbne mi templata, ale hrozně moc si každé reakce cením, děkujíí a děj vědět, jestli Ti cheesecake dle mého receptu chutnal :))) <3

    OdpovedaťOdstrániť