utorok 18. novembra 2014

Parka from Zara

Ako je vonku každým dňom chladnejšie, človek má potrebu obliekať si na seba stále viac vrstiev čoraz teplejšieho oblečenia. Včera som sa dozvedela, že v piatok idem spolu s otcom a jeho priateľmi na predĺžený víkend do Toskánska. Samozrejme, že sa neskutočne teším, pretože túto časť Talianska som vždy chcela vidieť a spoznať, ale tiež do mňa vošla nervozita, čo si mám zabaliť a čo radšej nechať doma! (Článok som písala pred naším výletom. Už je po výlete a ja som mala krásny víkend. Pripravujem článok s fotkami.)

Počasie posledných dní sa nedá ani slovami opísať. Našťastie v časti Talianska, kde žijem sa nič zlé zatiaľ nestalo, ale časť Toskánska a iné oblasti Talianska sú úplne zatopené. U nás už piaty deň prší a všetci si veľmi prajeme, aby konečne pršať prestalo. V takomto prípade nikdy neviem čo si mám na cesty zabaliť. Predpovedi počasia sú neisté, neviem či bude pekne, či škaredo.

Keď som prechádzala môj šatník kúsok po kúsku, zistila som, že mám väčšinou elegantnejšie kabáty alebo koženú bundu, ktorá ma už veľmi nezohreje a neochráni pred dažďom a silným vetrom. Prišla som k názoru, že potrebujem niečo trochu športovejšie, ale stále štýlové, čo ma zahreje a bude mať kapucňu.

Všetky tieto vlastnosti som našla v jednej skvelej bunde/parke Zara. Hneď ako som ju videla visieť na vešiaku medzi regálmi, vedela som, že to je tá pravá bunda na toto obdobie. Popravde sa už neviem dočkať ako ju prevetrám a zoberiem si ju so sebou na náš výlet.

Je skvelá v tom, že má vnútri kožušinu, veľmi príjemnú a mäkučkú, ktorá sa dá aj odopnúť a vybrať, takže bundu môžete nosiť aj na jar alebo jeseň, keď je primeraná teplota. Tiež má veľkú kapucňu, ktorá vás ochráni pred náhlym neočakávaným dažďom. Parka je trošku dlhšia, takže vám nebude vidieť celý chrbát a ľahko neprechladnete. Jedným slovom povedané je skvelá!

Páči sa vám moja nová parka? Kúpili by ste si ju? Čo nosíte vy v chladnom počasí?

The weather is getting colder and colder every day. But now I am ready for the cold weather thanks to this perfect parka from Zara. Do you like my new parka? What do you wear during winter? 





7 komentárov:

  1. Parka je super =), ja si jednu teplou koupil minulý rok taky v ZARA. A střídám to teď v chladnějších dnech s kabátem a ještě takovou teplejší bundou z materiálu, z jakého se dělají právě kabáty..rád střídám svršky, nejsem ten typ, co by chodil tři dny po sobě s tou samou bundou =D, naštěstí spousta těchto věcí není jednosezónní záležitost, takže vydrží roky ^_^
    A do které části Toskánska máte namířeno? Závidím.. =)
    Michael
    www.ontheleaf.net / facebook

    OdpovedaťOdstrániť
  2. love it dear!
    www.supongoestilo.blogspot.nl

    OdpovedaťOdstrániť