sobota 28. marca 2015

Monthly Roundup - March 2015

Najmilší čitatelia, je to neuveriteľné, ale mesiac marec sa blíži ku koncu. Stále ma neprestane udivovať ako tie dni a mesiace rýchlo utekajú. Po celkom namáhavom, stresujúcom a vyčerpávajúcom týždni je tu konečne víkend a vonku je to pravé jarné počasie, ktoré by sa malo nejaký ten čas u nás zdržať. Dúfajme! Na budúci týždeň nám začínajú veľkonočné prázdniny, ktorých sa popravde neviem dočkať. Cítim, že si potrebujem oddýchnuť a chytiť druhý dych. Viem, že ma toho čaká veľa čo ma dosť znervózňuje, ale snažím sa všetko riešiť poporiadku. Teraz sa sústredím na posledné tri dni školy, počas ktorých ma čakajú nejaké skúšobné testy v škole a v stredu ráno príde za nami mamka. Päť dní spolu strávime tu v Taliansku a v nedeľu pôjdeme spolu späť na Slovensko, kde ostanem do soboty. Takže ma čaká týždeň a pol voľna. Dnes sa však chcem obzrieť za mesiacom marec. Všetky fotky nájdete na mojom Instagrame.

Dear readers, it is so unbelievable but March is almost over. I can't believe how fast time is flying. After very hard and stressful week it is finally weekend and the weather today is just amazing. Spring has sprung. Today I prepared for you a photo diary of March. All photos are from my Instagram profile. Go follow me.










5 komentárov:

  1. Práve dnes sme sa bavili o tom, že budúci týždeň je tu už apríl a štvrtina roku za nami... Ale zas, ide jar a leto a to je pozitívne :)

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jé ty se máš že máte prázdniny, já si doma užiju akorát pondělí a stejně budu mít plnou hlavu věcí do školy, zkouškové se totiž pomalu, ale jistě blíží a spousta zápočtových úkolů čeká na zpracování :D
    Užij si ty prázdniny :)

    Lucieswlife

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc pěkné fotky :)

    PS: Ráda bych tě pozvala na svůj blog www.lovies47.cz a doufám, že se ti u mě bude líbit a třeba se staneš i pravidelnou čtenářkou :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten černobílý outfit je skvělý a fotky též :)

    OdpovedaťOdstrániť