streda 27. mája 2015

Monthly Roundup - May 2015

Milí čitatelia, mesiac máj je skoro u konca a ja dnes prichádzam s už tradičnou rekapituláciou môjho mesiaca. Ako som písala v niektorom z minulých článkov, posledné týždne boli náročné a psychicky dosť vyčerpávajúce. Ale aj napriek tomu som mala sem-tam nejaké pekné chvíle, za ktoré som vždy veľmi vďačná a snažím sa si ich užiť čo najviac. Zajtra ma čaká posledná prednáška tohto semestra, a potom už len zdĺhavá stresujúca príprava na skúšky. Ale dúfam, že sa v tom teraz nenachádzam sama a to jediné ma trochu upokojuje. 
Ktorý z vás sa učia a pripravujú na skúšky? Povedzte mi, že nie som jediná! Držím vám palce, prajem veľa šťastia a prosím o posielanie dobre energie aj pre mňa. 


Dear readers, May is almost at the end and this means that I am showing you today the highlights of my month. For more photos you can follow my Instagram where I post almost daily. These past few weeks were very difficult for me and also for my family but I had some nice moments here and there. I am always happy for those moments which I try to enjoy. Tomorrow it is my last lesson of this semester and then starts the long and stressful preparation for exams. I am so nervous but I know that I am not the only one so this keeps me little calm. Are you studying right now for exams? Tell me that I am not the only one. I wish you a good luck and send some positive energy also to me. 

Moje nové slnečné okuliare, ktoré ste mohli vidieť v tomto článku. A ako tradične nesmie chýbať ani dávka kofeínu. // My new sunglasses which you might see in this post. Coffee is always a good idea. 







6 komentárov:

  1. Nejsi jediná =), já sám se teda neučím, už nestuduju, ale kolem sebe mám spoustu takových, co šprtají a drtí do hlavy učivo..takže klídek, všechno zvládneš..držím pěsti ;)

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Such a cute coffee design :) wish you the best in school and everything else :)

    www.maireem.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nám už škoda díky bohu skoro končí, máš nádherné fotky :)

    www.simonkomadel.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. milujem takéto posty a tvoje fotky sú skvelé :)
    ľúbezná

    OdpovedaťOdstrániť
  5. such cute photos! hope you have a good month :)

    danielle | avec danielle

    OdpovedaťOdstrániť