nedeľa 5. júna 2016

Summer Wishlist 2016

Drahí čitatelia, prípravy na skúšky vrcholia, v utorok a v stredu ma čakajú dve prvé a ja sa popravde už neviem dočkať až to celé začne. Niežeby som sa cítila tak pripravená, to vôbec nie, skôr chcem, aby to bolo už čo najskôr za mnou. Popravde, som celkom svedomitá a keď viem, kedy presne ma skúška čaká, dokážem sa do toho prinútiť a celé dni nič iné nerobiť, len sa učiť. Ale aj na mňa prídu ťažšie chvíle, kedy sa mi nechce, kedy už nevládzem a radšej by som robila čokoľvek iné, len nie sedieť nad knihami. A počas takých chvíľ sa väčšinou rada pozerám na veci, ktoré by som si najradšej kúpila za odmenu. 

Zatiaľ to rozhodne vyhráva džínsová sukňa z Topshopu s peknými nášivkami. Sľúbila som si, že keď tieto prvé dve skúšky úspešne zvládnem, že si ju hneď objednám (snáď dovtedy nevypredajú moju veľkosť!). Ale ako som tak prechádzala online obchodmi, nazhromaždila som pár vecí, ktoré by sa mi v lete hodili. Takže som sa rozhodla, že urobím "summer wishlist" ako každé ročné obdobie. Čo naň hovoríte? Aké veci vám chýbajú v letnom šatníku? 



Dear readers, next week I have two exams. I am excited to have them, not because I feel ready, but because I want them to be over so I can enjoy summer. When I am not studying I sometimes like going through online shops and dreaming about all the things I would love to buy. I promised myself that if those first two exams go well, I will order that denim skirt from Topshop which you can see on the picture. I hope there will still be my size! Today I created a little summer wishlist with things I find perfect for summer. What is on your wishlist? 


Summer Wishlist 2016


3 komentáre:

  1. moc pekné vecičky si povyberala :) a tá sukňa je skvelá :) určite sa ti bude hodiť keď si ju nakoniec aj kúpiš :) a veľa šťastia pri skúškach

    OdpovedaťOdstrániť
  2. I love everything about this wishlist
    You have a interesting blog. I hope you will like mine
    a lot of kisses
    www.welovefur.com

    OdpovedaťOdstrániť