utorok 2. augusta 2016

Arrival

Drahí čitatelia, včera sme pricestovali domov. Naposledy som bola na Slovensku pred šiestimi dlhými mesiacmi. Zdá sa to veľa, ale ubehlo to prirýchlo. Prišli sme okolo siedmej hodiny rannej do Brna. Mali sme naplánovanú jednu vec, ktorú sme chceli v Brne zariadiť. O tej vám poviem v najbližšej dobe, ale som veľmi šťastná, že sme tam tie tri hodiny počkali aj keď sme boli unavené a vyčerpané z celo-nočnej cesty. Mali sme čas si prejsť centrum, našli sme veľmi krásne kníhkupectvo odkiaľ som si priniesla dve knihy - Lolitu od Nabokova a anglickú knihu All The Bright Places od Jennifer Niven a objavili sme Otevřenú zahradu

Čítali ste niektorú z tých kníh? Ako sa vám páčila? 


My dearest readers, yesterday we arrived at home. It's been 6 months since I was at home in Slovakia. It seems like a very long time but it passed by so quickly. We arrived at 7 o'clock in the morning to Brno. We stayed there for a couple of hours because we had one thing which we wanted to do but about that I will tell you later. We had time to walk a little, see the center of the city, we found very nice bookshop where I bought two books - Lolita by Nabokov and All The Bright Places by Jennifer Niven. We also discovered nice gardens. 

Have you read those books? Did you like them? 















7 komentárov:

  1. Krásne fotky (: Lolitu som nečítala, ale pred týždňom som si ju kúpila, takže sa na ňu chystám.

    Daniela

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Knihy som teda nečítala, ale znejú zaujímavo :) Krásne fotky! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Your photos are amazing. Keep travelling and snapping! kisses

    AFU

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Super!!! Lolitu jsem nečetla, jen jsem slyšela, že to vyvolá mezi přáteli horlivou diskuzi na čí straně jsi hahah :D Dej vědět potom.

    OdpovedaťOdstrániť